Знайшли ось таке колесо ,складалось з двох частин на яких була гума ,на одній з частин гума обгорівша. Колесо дуже тяжке кілограм 200 в чотири фіскаря незмогли відірвати від грунту ,хоча трохі підіймалось.
Навколо того місця знаходили багато розбитих траків таке відчуття що був вибух і розкидало запчастини від техніки. Колесо явно більше ніж в т-34 ,вага може бути субєктивною можливо колесо щось тримає з низу.
Довжина черенка 680мм,якщо добавити висоту гуми якраз і вийде 830мм. Значить запчастини т-34 . І ще поряд лежали два постріла до гармати на гільзах написано 334НН 16-02/30 36 СВ/В 41-44 Написано на боці чорною фарбою ,а на дні три клейма 43г 97 НР 3,257 обведено овалом.
ППШ-41 дякую за допомогу в ідентифікації . Коля-Болгарин зауваження прийняв обовязково для копу куплю дзеркальну камеру.
Зеркалка - дороговатое удовольствие для таких моментов (в среднем 500 у.е.), обыкновенной цыфры вполне хватит, а на телефоне камера слабовата конечно...А что ещё из запчастей, кроме траков и катка там находили?
Да каток похоже это,поднимал такой вес в нём 220 кг как сейчас помню. А не оторвали в 4 лопаты потому как к земле он прилип,там только обкапывать его.
На рахунок зеркалкі це був сарказм (ну невтримався сорі) ,просто ізза мокрого снігу і грязі яка наліпала на все я не уявляю якій фотоапарат брати на такій коп. Знаходили як я казав два вистрела до 76мм пушкі і доволі великий мідний шприц ,я так розумію для густої змазки такої як салідол наприклад. Навкруги купа осколків і чорного металу якій постійно фонить ,траків найшли штук 5 всі розбиті.
Знахідку закопали назад ,а смислу їхати щою її просто перефотографувати я думаю немає ,коли викопаєм і привезем тоді вже будуть нормальні фотографії.
именно он! не 200 кг, но вручную грузить тяжко) со срезанной обрезинкой. ценность небольшая - с целой, неконаной резиной по рф 5-10 т.р.